Domme blondjes moppen

Net zoals bij belgen moppen gaan de blondjes moppen over de domme acties van blo

> Lees meer

Grappige filmpjes op Facebook

Tegenwoordig heeft bijna iedereen Facebook. Dus wil je leuke plaatjes opzoeken o

> Lees meer

Online winspelletjes

Naast gewone spelletjes kun je ook winspelletjes online vinden. Het aanbod hierv

> Lees meer

Skoften

De website Skoften vond zijn oorsprong in een uit de hand gelopen grap. Het oors

> Lees meer

YouTube: grappige filmpjes

Youtube is een makkelijke manier om aan grappige filmpjes te komen. Je kunt hier namelijk niet alleen naar leuke filmpjes zoeken, maar, wanneer je een account hebt, kun je ook zelf gemakkelijk video's uploaden. Dus wil je even lekker lachen? Kijk dan op Youtube voor grappige filmpjes.

Grappige filmpjes op Youtube zoeken

Het is relatief makkelijk om op Youtube leuke filmpjes te zoeken. Je hoeft namelijk alleen maar wat je wil vinden in de zoekbalk in te vullen, op enter te drukken en dan krijg je te zien wat Youtube voor je gevonden heef. Een ander voordeel aan het gebruik van Youtube om leuke filmpjes op te zoeken, is dat deze webpagina ook andere soortgelijke video's voor je op een rijtje zet. Wanneer je namelijk een video aanklikt, dan komt rechts een rijtje met video's met hetzelfde onderwerp te staan. Daarnaast is het mogelijk om een afspeellijst te maken. Wanneer je autoplay aanzet, worden filmpjes automatisch achter elkaar afgespeeld.

Zelf leuke filmpjes op Youtube zetten

Naast dat je op Youtube grappige filmpjes kunt zoeken, kun je ook zelf video's online zetten. Net zoals het zoeken, is dit niet al te moeilijk. Het eerste wat je moet doen, is een account bij Youtube aan te maken. Daarna kun je door middel van de knop 'upload' een filmpje op de site zetten. Vergeet vooral ook niet om title en description in te vullen. Met de eerste geef je je video een titel en in description kun je informatie over je filmpje geven.

 

Copyright 2024 funnyfilez.nl | Sitemap