Dumpert: grappig filmpjes

Dumpert.nl is een site van de makers van GeenStijl. In eerste instantie was deze

> Lees meer

Grappige filmpjes op Facebook

Tegenwoordig heeft bijna iedereen Facebook. Dus wil je leuke plaatjes opzoeken o

> Lees meer

Domme blondjes moppen

Net zoals bij belgen moppen gaan de blondjes moppen over de domme acties van blo

> Lees meer

9GAG

De naam 9GAG is afgeleid van de oorspronkelijke indeling die de site had. In de

> Lees meer

Skoften

De website Skoften vond zijn oorsprong in een uit de hand gelopen grap. Het oorspronkelijke idee was dat de makers hun persoonlijke (uitgaans)leven vastlegden voor later. In het eerste jaar werd dan ook alles wat ze filmden alleen gedeeld met een lokale vriendenkring. Niet veel later waren de makers het wel een beetje beu met het maken van deze filmpje en begonnen ze video's en foto's van het internet te uploaden. Beetje bij beetje werd Skoften steeds groter en ontstond langzaam de webpagina zoals we die nu kennen. Intussen zijn de makers van Skoften met een iets serieuzere pagina, trending.nl, begonnen.

Skoften interactie

Bij Skoften.net is het mogelijk om als bezoeker meer betrokken te zijn bij de website. Wanneer je namelijk op Skoften geregistreerd, dan kun je zelf filmpjes uploaden. Op al video's die geplaatst worden, kan gestemd worden. Ook is er de mogelijkheid om een lijst bij te houden, zodat je al je favorieten bij elkaar hebt staan. Daarnaast kunnen filmpjes ook tegen elkaar 'battlen'. Aan de hand van stemmen wordt de winnaar gekozen. Hierdoor bepaalt de redactie van Skoften niet alleen meer wat er op de site te zien is, maar kan de bezoeker hier ook over beslissen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om filmpjes via Whatsapp te uploaden.

Filmpjes Skoften op je mobiel

Door de app van Skoften kun je de filmpjes van deze site ook op je mobiel kijken. Dus wil je overal en altijd toegang hebben tot de leukste video's? Download dan deze app op je mobiele telefoon, zodat je altijd van de laatste filmpjes op de hoogste bent.

Copyright 2024 funnyfilez.nl | Sitemap