Belgen moppen

Naast de Jantje moppen zijn de moppen over Belgen ook populair in Nederland. Het

> Lees meer

9GAG

De naam 9GAG is afgeleid van de oorspronkelijke indeling die de site had. In de

> Lees meer

Dumpert: grappig filmpjes

Dumpert.nl is een site van de makers van GeenStijl. In eerste instantie was deze

> Lees meer

Skoften

De website Skoften vond zijn oorsprong in een uit de hand gelopen grap. Het oors

> Lees meer

Facebook: grappige plaatjes

Alle site die om hun grappige content bekend staan, hebben ook een pagina op Facebook. Ben je dus op zoek naar leuke filmpjes, dan zijn dit de eerste pagina's waar je kunt kijken. Een aantal hiervan zijn:

  • Dumpert;
  • 9GAG;
  • Skoften;
  • GeenStijl.

Wil je weten wat je precies op deze sites kunt vinden? Klik dan op een van de artikelen over desbetreffend website op Funnyfilez. Het voordeel van Facebook is dat wanneer je een leuk filmpje hebt gevonden, je deze gelijk kunt delen met je vrienden.

Advies leuke filmpjes op Facebook plaatsen

Wanneer je iets op Facebook plaatst, hou er dan rekening mee dat iedereen dit in principe kan zien. Een goed voorbeeld hier van zijn de plaatjes die regelmatig rondgaan met kinderen die iets graag willen hebben (bij zoveel likes krijgen ze een puppy of zoiets). Een groot aantal hiervan komt uit het buitenland en worden dus door mensen hier in Nederland geliked en gedeeld. Een andere trend is docenten die een foto maken en die laten delen om leerlingen te leren hoeveel mensen zo'n foto te zien krijgen. Het is natuurlijk leuk om een grappige video van jezelf met je vrienden te delen, maar het is minder als heel de wereld jouw blunders te zien krijgt. Een ander advies is om niet zomaar op ieder filmpje (of plaatje) te klikken wat voorbij komt. Een tijdje geleden ging namelijk een virus op deze manier rond, die er voor zorgde dat je je niet meer bij Facebook kon uitloggen en plaatste berichten namens jou om zo het virus nog verder te verspreiden.

Copyright 2024 funnyfilez.nl | Sitemap