Domme blondjes moppen

Net zoals bij belgen moppen gaan de blondjes moppen over de domme acties van blo

> Lees meer

9GAG

De naam 9GAG is afgeleid van de oorspronkelijke indeling die de site had. In de

> Lees meer

Belgen moppen

Naast de Jantje moppen zijn de moppen over Belgen ook populair in Nederland. Het

> Lees meer

Online winspelletjes

Naast gewone spelletjes kun je ook winspelletjes online vinden. Het aanbod hierv

> Lees meer

Dumpert: grappige plaatjes

Net zoals bij de andere pagina's die hier genoemd worden, kun je bij Dumpert van alles vinden. Op de homepage kun je filteren wat je precies wil zien. Wil je dus bijvoorbeeld alleen maar leuke plaatjes zien, dan kun je dit aangeven. Het voordeel wat Dumpert heeft over de meeste andere sites die hier genoemd worden, is dat er ook Nederlandse content geplaatst wordt. Net zoals bij een aantal van die hier genoemde sites kun je bij Dumpert zelf content plaatsen. Ook kan er op deze afbeeldingen en filmpjes gestemd worden.

Grappige plaatjes op Dumpert plaatsen

Wanneer je een grappig plaatje op Dumpert wil plaatsen, dan zijn er een aantal regels waar je je aan moet houden. Een aantal dingen kunnen er namelijk voor zorgen dat je van de site gebanned wordt. Een aantal hiervan zijn logisch: je mag geen racistische, discriminerende afbeeldingen, filmpjes of opmerkingen plaatsen. Andere zijn iets minder voor de hand liggend. Zo kunnen spelfouten je ook een ban opleveren. Voordat je grappige plaatjes of een reactie op de website van Dumpert upload, is het dus verstandig om deze huisregels goed door te lezen, zodat je zeker weet dat je niet van de site afgegooid wordt.

Dumpert en grappige plaatjes

De afbeeldingen op Dumpert worden onder allemaal verschillende categorieën ingedeeld. Zo kun je zoeken op muziek of politiek. Wil je dus niet perse de nieuwste filmpjes of afbeeldingen zien, maar juist een bepaalde categorie? Dan kan dit ook.

Ben je op zoek naar grappige plaatjes, dan is Dumpert the place to be.

Copyright 2024 funnyfilez.nl | Sitemap