YouTube: grappige filmpjes

Youtube is een makkelijke manier om aan grappige filmpjes te komen. Je kunt hier

> Lees meer

Online winspelletjes

Naast gewone spelletjes kun je ook winspelletjes online vinden. Het aanbod hierv

> Lees meer

Grappige filmpjes op Facebook

Tegenwoordig heeft bijna iedereen Facebook. Dus wil je leuke plaatjes opzoeken o

> Lees meer

Facebook: grappige plaatjes

Alle site die om hun grappige content bekend staan, hebben ook een pagina op Fac

> Lees meer

Grappige plaatjes op het web

Wanneer je gaat zoeken naar grappige plaatjes dan kom je al snel op het internet terecht. Dit is de plek waar tegenwoordig de meeste grappige en leuke plaatjes te vinden zijn. Dit komt omdat het internet hiervoor een aantal voorbeelden biedt ten opzichte van andere communicatiemiddelen:

Bovenstaande zijn slechts enkele redenen waarom grappige plaatjes op het web zo populair zijn geworden.

Soorten plaatjes

Wat dan leuke plaatjes zijn daar kunnen de meningen over verschillen. Via sociale media kanalen zijn de grappige plaatjes met tekst erg populair geworden. De teksten zijn vaak luchtige, droge of scherpe opmerkingen die zorgen voor een beetje humor over actuele discussies in de samenleving. Andere populaire grappige plaatjes zijn plaatjes met dieren, baby's of animatieplaatjes.

Leuke plaatjes op FunnyFilez.nl

FunnyFilez.nl neemt je mee naar een aantal plekken waar veel leuke afbeeldingen en grappige plaatjes te vinden zijn. We laten je zien waar jij online je dagelijkse dosis gezonde humor terug kunt vinden. We gaan het hebben over de websites Facebook, Dumpert en 9GAG, die volstaan met grappige plaatjes waarvan het aanbod nooit stopt. Ook leggen we je uit hoe het komt dat deze websites zo succesvol zijn op het gebied van leuke plaatjes. 

Artikelen

Grappige filmpjes op Facebook

Tegenwoordig heeft bijna iedereen Facebook. Dus wil je leuke plaatjes opzoeken of delen dan is Facebook de ideale manier om dit te doen. Niet alleen hebben de meeste sites die bekend staan om hun grappige plaatjes hier een pagina, maar wanneer je iets leuks vindt, kun je het ook heel snel met je vrienden delen.

Grappige plaatjes Faceb

Lees meer...

9GAG

De naam 9GAG is afgeleid van de oorspronkelijke indeling die de site had. In de begintijd van de site was het namelijk zo dat er maar 9 grappen (gags) per pagina stonden. Tegenwoordig is dit niet meer zo. Iedere gebruiker die zich op deze site geregistreerd heeft, kan afbeeldingen uploaden. Wanneer dit is gedaan, dan kunnen de bezoekers op de af

Lees meer...

Dumpert: grappige plaatjes

Net zoals bij de andere pagina's die hier genoemd worden, kun je bij Dumpert van alles vinden. Op de homepage kun je filteren wat je precies wil zien. Wil je dus bijvoorbeeld alleen maar leuke plaatjes zien, dan kun je dit aangeven. Het voordeel wat Dumpert heeft over de meeste andere sites die hier genoemd worden, is dat er ook Nederlandse

Lees meer...

Copyright 2024 funnyfilez.nl | Sitemap