GeenStijl

De weblog GeenStijl staat bekend om zijn provocerende stijl. Op hun site worden

> Lees meer

Facebook: grappige plaatjes

Alle site die om hun grappige content bekend staan, hebben ook een pagina op Fac

> Lees meer

Skoften

De website Skoften vond zijn oorsprong in een uit de hand gelopen grap. Het oors

> Lees meer

Domme blondjes moppen

Net zoals bij belgen moppen gaan de blondjes moppen over de domme acties van blo

> Lees meer

Grappige filmpjes

Er zijn verschillende TV programma's die leuke filmpjes laten zien. Zo heb je in Nederland het programma Lachen om Home Video's. Zoals de naam al zegt, zie je tijdens deze show verschillende filmpjes die mensen zelf gemaakt hebben. Dus echt van alles komt aanbod. Zo komen er regelmatig bruiloften voorbij die mis gaan, maar ook dieren die iets doms doen, komen bij Lachen om Home Video's aan bod. MTV heeft ook een programma wat aan grappige filmpjes is gewijd, Ridiculousness. De focus van deze tv show ligt meer op mensen die (meestal idiote) stunts of grappen uithalen. Dit kunnen snowboarders zijn die een trick proberen te doen en die uiteindelijk mis gaat of vrienden die een grap met elkaar uithalen (die dan wel of niet mis gaat).

Sites voor grappige filmpjes

Gelukkig kun je leuke filmpjes niet alleen op TV zien. Er zijn namelijk verschillende plekken online waar je leuke video's kunt vinden. Zo kun je grappige filmpjes kijken waar en wanneer jij wil. Het aanbod is zo groot dat het lastig kan zijn waar je precies moet zoeken. Daarom heeft Funnyfilez.nl verschillende sites voor je op een rijtje gezet waar je leuke filmpjes kunt vinden. Klik op de artikelen voor meer informatie over deze specifieke sites.

Soorten leuke filmpjes

Er zijn verschillende soorten grappige filmpjes online te vinden. Zo heb je mensen die bedoeld of onbedoeld grappig zijn, omdat ze een stunt uithalen die misgaat of een grap met iemand uit halen. Een bekend voorbeeld hiervan is het filmpje Charlie bit me, waarin Charlie en zijn broertje naast elkaar zitten en Charlie de hele tijd in de vinger van zijn oudere broer bijt.

 

Artikelen

YouTube: grappige filmpjes

Youtube is een makkelijke manier om aan grappige filmpjes te komen. Je kunt hier namelijk niet alleen naar leuke filmpjes zoeken, maar, wanneer je een account hebt, kun je ook zelf gemakkelijk video's uploaden. Dus wil je even lekker lachen? Kijk dan op Youtube voor grappige filmpjes.

Grappige filmpjes op Youtube zoeken

Lees meer...

Facebook: grappige plaatjes

Alle site die om hun grappige content bekend staan, hebben ook een pagina op Facebook. Ben je dus op zoek naar leuke filmpjes, dan zijn dit de eerste pagina's waar je kunt kijken. Een aantal hiervan zijn:

  • Dumpert;
  • 9GAG;
  • Skoften;
  • GeenStijl.

Wil je weten wat je precies op dez

Lees meer...

Dumpert: grappig filmpjes

Dumpert.nl is een site van de makers van GeenStijl. In eerste instantie was deze webpagina dan ook bedoelt om als archief voor GeenStijl.nl te dienen, maar Dumpert.nl groeide uiteindelijk uit tot een zelfstandige site. Geregistreerde bezoekers kunnen zelf content uploaden en deze wordt dan door de redactie van Dumpert gearchiveerd.

Le

Lees meer...

Skoften

De website Skoften vond zijn oorsprong in een uit de hand gelopen grap. Het oorspronkelijke idee was dat de makers hun persoonlijke (uitgaans)leven vastlegden voor later. In het eerste jaar werd dan ook alles wat ze filmden alleen gedeeld met een lokale vriendenkring. Niet veel later waren de makers het wel een beetje beu met het maken van deze

Lees meer...

GeenStijl

De weblog GeenStijl staat bekend om zijn provocerende stijl. Op hun site worden verschillende actuele thema's besproken. Een aantal hiervan zijn:

  • politieke en religieus extremisme;
  • het (falende) optreden van de overheid of bepaalde ministers;
  • boze reacties over het gedrag van mensen ten opzichte van bi

    Lees meer...

Copyright 2024 funnyfilez.nl | Sitemap