Dumpert: grappige plaatjes

Net zoals bij de andere pagina's die hier genoemd worden, kun je bij Dumpert

> Lees meer

GeenStijl

De weblog GeenStijl staat bekend om zijn provocerende stijl. Op hun site worden

> Lees meer

Facebook: grappige plaatjes

Alle site die om hun grappige content bekend staan, hebben ook een pagina op Fac

> Lees meer

Jantje moppen

Misschien wel een van de bekendste moppen zijn die van Jantje. Het kan niet ande

> Lees meer

Funny games

Funny games komen in allerlei soorten en maten. Net zoals bij de meeste games kun je deze alleen of samen met je vrienden spelen. De meeste van dit soort spellen kun je online spelen, maar er zijn er een aantal die je als app kunt downloaden waarna je ook offline toegang hebt tot deze games. Funny games zijn overigens niet de enige spellen die je online kunt vinden. Wil je meer over het aanbod aan online games weten, lees dan een van de onderstaande artikelen.

Funny games online

Net zoals bij de meeste spellen is het aanbod van funny games op het internet erg groot. Wat er precies onder deze categorie verstaan wordt, verschilt per site. Zo zegt een website dat funny games vooral ter ontspanning bedoeld zijn, omdat je hierbij niet na hoeft te denken. Ze hoeven dus niet perse grappig te zijn. Een paar voorbeelden van funny games zijn makeovers, die niet echt grappig zijn, maar er zijn spellen met de naam 'Whack your ex' of 'Computer Smasher'. De eerder genoemde games speel je alleen, maar er zijn games die met meerdere mensen te spelen zijn te vinden. Zo kun je het kaartspel Uno ook online met je vrienden spelen.

Funny games voor je mobiele telefoon of tablet

Tegenwoordig is het ook mogelijk om funny games via je mobiele telefoon of tablet te spelen. Zo kun je verschillende spelletjes apps downloaden waar je zowel online als offline gebruik van kunt maken. Ook hier heb je de optie om alleen of tegen je vrienden te spelen. Het voordeel van funny games die je op je mobiele telefoon of tablet kunt installeren, is dat je die overal en altijd kunt spelen. Wanneer je dit online doet, moet je natuurlijk wel een internetverbinding hebben.

 

Artikelen

Online winspelletjes

Naast gewone spelletjes kun je ook winspelletjes online vinden. Het aanbod hiervan is enorm. Zo heb je niet alleen de keuze tussen welke spel je precies wil spelen, maar ook of dat je dit betaald of niet betaald wilt doen. Funnyfilez.nl heeft hieronder de verschillen tussen de winspelletjes voor je op een rijtje gezet.

Soorten winspel

Lees meer...

Leuke online games

Waar er vroeger alleen bordspelen waren, is het nu ook mogelijk om de meeste van die leuke spelletjes online te spelen. Er zijn verschillende soorten leuke online games. Zo heb je er die je alleen kunt spelen, maar zijn er ook online multiplayer games. Hier een aantal tips waar je leuke online games kunt vinden.

Leuke online games: we

Lees meer...

Copyright 2024 funnyfilez.nl | Sitemap