Skoften

De website Skoften vond zijn oorsprong in een uit de hand gelopen grap. Het oors

> Lees meer

Online winspelletjes

Naast gewone spelletjes kun je ook winspelletjes online vinden. Het aanbod hierv

> Lees meer

Facebook: grappige plaatjes

Alle site die om hun grappige content bekend staan, hebben ook een pagina op Fac

> Lees meer

Jantje moppen

Misschien wel een van de bekendste moppen zijn die van Jantje. Het kan niet ande

> Lees meer

Dumpert: grappig filmpjes

Dumpert.nl is een site van de makers van GeenStijl. In eerste instantie was deze webpagina dan ook bedoelt om als archief voor GeenStijl.nl te dienen, maar Dumpert.nl groeide uiteindelijk uit tot een zelfstandige site. Geregistreerde bezoekers kunnen zelf content uploaden en deze wordt dan door de redactie van Dumpert gearchiveerd.

Leuke filmpjes

Omdat de filmpjes op Dumpert ook door bezoekers kunnen worden geupload, is het aanbod aan leuke video's enorm. Dit maakt het lastig zoeken. Gelukkig heeft de redactie de verschillende filmpjes in categorieën ingedeeld, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Daarnaast kun je Dumpert ook als app downloaden. Zo kun je overal en altijd leuke filmpjes kijken.

Zelf uploaden van leuke filmpje op Dumpert

Het uploaden van content op de site en het plaatsen van reacties is aan een aantal regels gebonden. Wanneer je je niet aan deze regels houdt, dan kun je van de site gebanned worden (of je reactie wordt weggejorist, zoals de makers dit zelf noemen). Er zijn heel wat regels waar je rekening moet houden en wil je niet weggejorist worden, dan is het slim om deze even allemaal na te lezen, want deze richtlijnen variëren nogal. Sommige regels gaan namelijk over taalgebruik en dat je niet racistisch, discriminerend mag zijn. Iets wat op zich wel logisch is, maar er staan ook regels tussen over reacties, ofwel reaguursels, die niet herhaald mogen worden en nietszeggende reacties die niet gewaardeerd worden. Lees dus voordat je iets plaats op Dumpert eerst even deze regels door, dan weet je zeker dat je niet weggejorist wordt.

Copyright 2024 funnyfilez.nl | Sitemap