Dumpert: grappig filmpjes

Dumpert.nl is een site van de makers van GeenStijl. In eerste instantie was deze

> Lees meer

Online winspelletjes

Naast gewone spelletjes kun je ook winspelletjes online vinden. Het aanbod hierv

> Lees meer

Leuke online games

Waar er vroeger alleen bordspelen waren, is het nu ook mogelijk om de meeste van

> Lees meer

Belgen moppen

Naast de Jantje moppen zijn de moppen over Belgen ook populair in Nederland. Het

> Lees meer

Domme blondjes moppen

Net zoals bij belgen moppen gaan de blondjes moppen over de domme acties van blonde mensen. Waarschijnlijk als je een mop over domme blondjes kent, dan gaat hij ook over vrouwen. Probeer er maar een over mannen te vinden. Dat wordt een stuk lastiger. Het is namelijk zo dat ongeveer 63% van de moppen over domme blondjes op het internet alleen op vrouwen gericht is, en maar 5% gaat over domme blonde mannen.

Domme blondjes moppen in Engeland

Ook in Engeland kennen ze moppen over domme blondjes. Een groot gedeelte van deze moppen waren oorspronkelijk “Essex girl jokes”. Deze moppen gaan over het stereotype Essex meisje: blond haar, grote borsten, een fake tan en niet heel erg slim. Deze moppen komen uit de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw en werden dus later vervangen door domme blondjes in het algemeen.

Domme blondjes moppen mannen

Twee blonde mannen vinden 3 granaten. Ze besluiten om deze naar de politie te brengen. Vraagt de een aan de ander: “Wat doen we als er een ontploft voordat we daar aankomen?” Waarop diegene antwoordt: “Dan zeggen we dat we er maar twee gevonden hebben.”

Een blonde man vindt een brief op zijn deurmat. Op de envelop staat: “Niet buigen”. Hij denkt de volgende twee uur na over hoe hij deze brief op moet pakken.

Domme blondjes moppen vrouwen

Een blondje rijdt met haar auto langs een korenveld waar ze een andere blondje in een roeiboot ziet zitten. Ze stopt en stapt uit. Na een tijdje te hebben staan kijken, schreeuwt ze naar het andere blondje: “Waarom zit jij met je roeiboot midden in het korenveld?” Waarop het blondje in de roeiboot antwoordt dat ze in een zee van koren zit. Het blondje dat langs de weg staat wordt hier erg boos om en zegt: “Door blondjes zoals jij krijgt de rest van ons een slechte naam.” Het blondje in het korenveld roeit onverstoorbaar door. Dit maakt het blondje langs de weg nog kwader en ze schreeuwt haar na: “Ik zou nu het liefst naar je toe komen, maar ik kan niet zwemmen.”

Copyright 2024 funnyfilez.nl | Sitemap