GeenStijl

De weblog GeenStijl staat bekend om zijn provocerende stijl. Op hun site worden

> Lees meer

Online winspelletjes

Naast gewone spelletjes kun je ook winspelletjes online vinden. Het aanbod hierv

> Lees meer

Domme blondjes moppen

Net zoals bij belgen moppen gaan de blondjes moppen over de domme acties van blo

> Lees meer

Leuke online games

Waar er vroeger alleen bordspelen waren, is het nu ook mogelijk om de meeste van

> Lees meer

9GAG

De naam 9GAG is afgeleid van de oorspronkelijke indeling die de site had. In de begintijd van de site was het namelijk zo dat er maar 9 grappen (gags) per pagina stonden. Tegenwoordig is dit niet meer zo. Iedere gebruiker die zich op deze site geregistreerd heeft, kan afbeeldingen uploaden. Wanneer dit is gedaan, dan kunnen de bezoekers op de afbeeldingen hun stem uitbrengen en afhankelijk van hoeveel stemmen ze krijgen, wordt deze plaatje dan trending of hot. Ben je op zoek naar leuke afbeeldingen, dan is 9GAG zeker een site die je in de gaten moeten houden.

9GAG categorieën leuke plaatjes

Zoals al eerder gezegd komen de leuke afbeeldingen op 9GAG van de bezoekers zelf, maar ze kunnen ook van andere humorsites komen. Veel van de plaatjes die je op 9GAG zijn gebaseerd op bekende memes, die steeds weer terugkomen, popcultuur en actuele kwesties. Een van de meest terugkomende leuke plaatjes zijn de grumpy cat (een kat die standaard chagrijnig kijkt), grapjes over onverwoestbare Nokia telefoons en actual advise mallard (een eend die ook echt advies geeft). Ieder van deze leuke afbeeldingen wordt onder een bepaalde categorie geplaatst. Zo kun je 'cute' selecteren en dan krijg je alleen maar schattige afbeeldingen van dieren te zien. Ook is er de categorie NSFW (not safe for work). Deze afbeeldingen zijn meestal seksueel getint en kun je alleen bekijken als je ingelogd en oud genoeg bent.

9GAG aanbod leuke plaatjes

Omdat geregistreerde gebruikers zelf de afbeeldingen kunnen uploaden is het aanbod aan leuke plaatjes op 9GAG enorm. Hierdoor kun je altijd iets vinden wat jij leuk vindt. Dus wel je even lekker lachen? Ga dan naar de site of Facebook pagina van 9GAG.

Copyright 2024 funnyfilez.nl | Sitemap