Jantje moppen

Misschien wel een van de bekendste moppen zijn die van Jantje. Het kan niet ande

> Lees meer

9GAG

De naam 9GAG is afgeleid van de oorspronkelijke indeling die de site had. In de

> Lees meer

Dumpert: grappig filmpjes

Dumpert.nl is een site van de makers van GeenStijl. In eerste instantie was deze

> Lees meer

Skoften

De website Skoften vond zijn oorsprong in een uit de hand gelopen grap. Het oors

> Lees meer

Leuke online games

Waar er vroeger alleen bordspelen waren, is het nu ook mogelijk om de meeste van die leuke spelletjes online te spelen. Er zijn verschillende soorten leuke online games. Zo heb je er die je alleen kunt spelen, maar zijn er ook online multiplayer games. Hier een aantal tips waar je leuke online games kunt vinden.

Leuke online games: websites

Een van de mogelijkheden om online games te spelen is via een website. Er zijn echt ontzettend veel websites te vinden. Je hoeft alleen maar de woorden 'online spelletjes' en je krijgt al meer dan 1 miljoen zoekresultaten. Waarvan de eerste paar sites een verbastering van het woord 'spel' zijn. Zo heb je: www.spelletjes.nl, www.spele.nl, www.spel.nl. Op ieder van deze website kun je een paar duizend spelletjes vinden. Kortom genoeg keuze dus! Wil je gelijk online games spelen, klik dan op onderstaande banner om naar een spelletjes site te gaan.

Leuke online games

Naast websites kun je ook verschillende platformen, zoals Steam, vinden waar je online games kunt vinden. Het nadeel van dit soort platformen is dat je meestal wel geld neer moet leggen om deze spelletjes te kunnen spelen. Gelukkig zijn er ook vaak sales waardoor je de online games goedkoper kunt krijgen. Het zijn meestal wel de wat oudere spellen die in de uitverkoop gaan. Daarnaast zijn er ook een aantal multiplayer spelletjes online te vinden, zoals League of Legends en World of Warcraft. Het leuke aan dit soort spellen is dat je met mensen van overal over de wereld kunt spelen en ook kunt kiezen met wie je een team vormt.

 

Copyright 2023 funnyfilez.nl | Sitemap