9GAG

De naam 9GAG is afgeleid van de oorspronkelijke indeling die de site had. In de

> Lees meer

Jantje moppen

Misschien wel een van de bekendste moppen zijn die van Jantje. Het kan niet ande

> Lees meer

Skoften

De website Skoften vond zijn oorsprong in een uit de hand gelopen grap. Het oors

> Lees meer

Domme blondjes moppen

Net zoals bij belgen moppen gaan de blondjes moppen over de domme acties van blo

> Lees meer

GeenStijl

De weblog GeenStijl staat bekend om zijn provocerende stijl. Op hun site worden verschillende actuele thema's besproken. Een aantal hiervan zijn:

  • politieke en religieus extremisme;
  • het (falende) optreden van de overheid of bepaalde ministers;
  • boze reacties over het gedrag van mensen ten opzichte van bijvoorbeeld ouderen.

Wil je gelijk kijken welke filmpjes er online staan? Ga dan direct naar de site.

GeenStijl TV

De site van GeenStijl is overzichtelijk, waardoor je gemakkelijk de leuke filmpjes kunt vinden. Die staan namelijk aan de linkerkant van de webpagina. Dus wil je snel grappige video's zien, dan kan dat bij GeenStijl. In 2006 begon GeenStijl met het maken van TV programma's. In samenwerking met de redactie van GeenStijl werd er iedere dag een actualiteit besproken. Waar het in eerste instantie alleen nog individuele TV programma's waren, is het intussen uitgegroeid tot een publieke omroep; PowNed.

GeenStijl in de Media

Niet iedereen is zo positief over deze weblog. Zo heeft het CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israël) een paar jaar geleden aangifte gedaan tegen een jongen die met een video op GeenStijl stond. Tijdens een interview met een van de verslaggevers van deze weblog zou hij zich kwetsend over Joden hebben uitgelaten. Ook kreeg GeenStijl met het Europees Hof van Justitie te maken nadat ze naaktfoto's van Brit Dekker op hun site zetten. Daarnaast worden ook de mensen die op de verschillende filmpjes reageren vaak flink onder vuur genomen. Overigens komt GeenStijl niet alleen slecht in het nieuws. Zo werd het interview van Rutger Castricum met minister Ella Vogelaar genomineerd voor politiek moment van het jaar.

Copyright 2023 funnyfilez.nl | Sitemap