9GAG

De naam 9GAG is afgeleid van de oorspronkelijke indeling die de site had. In de

> Lees meer

YouTube: grappige filmpjes

Youtube is een makkelijke manier om aan grappige filmpjes te komen. Je kunt hier

> Lees meer

Dumpert: grappig filmpjes

Dumpert.nl is een site van de makers van GeenStijl. In eerste instantie was deze

> Lees meer

Jantje moppen

Misschien wel een van de bekendste moppen zijn die van Jantje. Het kan niet ande

> Lees meer

Grappige filmpjes op Facebook

Tegenwoordig heeft bijna iedereen Facebook. Dus wil je leuke plaatjes opzoeken of delen dan is Facebook de ideale manier om dit te doen. Niet alleen hebben de meeste sites die bekend staan om hun grappige plaatjes hier een pagina, maar wanneer je iets leuks vindt, kun je het ook heel snel met je vrienden delen.

Grappige plaatjes Facebook: bekende sites

De meeste site die iedereen vanwege hun grappige plaatjes en leuke filmpjes kent, zijn ook op Facebook te vinden. Zo hebben alle sites die op Funnyfilez.nl genoemd worden hier ook een pagina. Door deze te liken, kun je de nieuwste grappige plaatjes en filmpjes gelijk zien. Zo blijf je dus op de hoogte. Daarnaast zijn er ook Facebook pagina's die geen (bekende) website hebben, zoals Funny Pictures en Minion Quotes. Voor diegene die niet weet wat minions zijn: dit zijn figuurtjes uit de Disney film Despicable me (Verschrikkelijke Ikke). De Facebook pagina Minion Quotes is helemaal aan deze gele figuurtjes gewijd. Het grootste voordeel van dit soort pagina's is dat je constant updates krijgt met nieuwe grappige plaatjes en filmpje krijgt. Het nadeel hiervan is wel dat wanneer dit dagelijks gebeurt, dit irritant kan worden.

Leuke plaatjes Facebook

Naast een aantal bekende Facebook pagina's zijn er ook gewoon grappige plaatjes die door veel Facebook gebruikers gedeeld en geliked worden. Zo had je een tijdje geleden de jurk (was hij nou zwart met blauw of wit met goud?) die het hele internet overnam, maar er zijn heel veel andere voorbeelden hier van te vinden. Het nadeel van dit soort losse afbeeldingen is dat je echt op zoek moet gaan naar leuke plaatjes op Facebook wil je ze tegenkomen. De andere optie is dat je ze ziet wanneer een van je vrienden een afbeelding leuk vindt of deelt. Waardoor het dus ook kan zijn dat je ze helemaal mist.

Copyright 2023 funnyfilez.nl | Sitemap